Kloster-Hede Økologiske Deller

173 kcal pr. 100g.

Kloster-Hede Dellerne er lavet af 100% økologiske råvarer og indeholder følgende:
Svinekød og ungkvægkød, gulerødder, squash, mælkeprotein, pasteuriserede æg, soltørret tomater, havregryn, løg, kartofler, grøntkål, salt, tørret persille og peber

Kloster-Hede Økologiske Deller er med næsten lige dele kød og grønt, og INGEN E-NR.
Nettovægt: 70g. pr. delle

Tilberedning:
Kloster-Hede Deller kan tilberedes direkte fra frost uden optøning.
Vi anbefaler, at brune begge sider ved høj varme, hvorefter dellen steges ved middelvarme i 10-15 min. Lad dem derefter stå og trække yderlige 15-20 min. ved svag varme, så kød og grøntsager kan samle sig til en fast konsistens.

Skal opvarmes til 75 grader før spisning.

Opbevaring: I dybfryser (-18 °C eller koldere).

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os