Kloster-Hede Økologiske Julemedister

151 kcal pr. 100 g.

Kloster-Hede Økologiske Grillpølser er lavet med 100% økologi og indeholder følgende: Svinekød, hvidkål, grønkål, jordskokker, løg, æblemost, kartoffelmel, salt, mælkeprotein,  krydderiblanding og fyldt i svinetarm

Kloster-Hede Økologiske Julemedister indeholder næsten lige dele kød & grønt, INGEN E-NR.
Nettovægt: 400g.

Tilberedning:
Kloster-Hede Julemedister tilberedes direkte fra frost uden optøning ved middelvarme i ca. 20 min.
Steg medisteren til ønske farve ved middelvarme og lad den derefter stege videre ved svag varme i 20 – 30 min., så kødet og grøntsagerne kan trækker sig sammen og få en god fast konsistens.

Medisteren kan også koges direkte fra frost i 15 min. hvorefter den steges ved middelvarme til ønske farve.
Lad den derefter stege videre ved svag varme i 15-20 min. så kødet og grøntsagerne kan trækker sig sammen og få en god fast konsistens.

Skal opvarmes til 75 grader før spisning.

Opbevaring: I dybfryser (-18 °C eller koldere).