Kloster-Hede Øko Grillpølser med vesterhavsost

Gode og rene råvarer og med en smag af kvalitet

Nyhed

Kloster-Hede Øko Grillpølser med vesterhavsost er glutenfrie og indeholder ingen e-nr. men har gode proteiner, vitaminer og vigtige næringsstoffer. Med vores fordeling af kød & grønt opnår man en velsmagende Grillpølser med 11,1% fedt pr. 100g. Nettovægt 70g. pr. pølse.

Vesterhavsosten giver en pikant og dejlig rund smag, samtidige med at vi bibeholder den lave fedt % og vores holdning til, at vores produkter skal være 100% naturlige og uden brug af e-nr.

Sundhed & bæredygtighed
Hos Kloster-Hede har vi fokus på sundhed og bæredygtighed, derfor er vores produkter økologiske og med 100% naturligt indhold, ingen E-Nr. eller andre tilsætningsstoffer.

Vores kød er fra danske økologiske gårde, hvor dyrene får masser af motion samt en langsom vækst, og så er de selvfølgelige medicinfrie, for vi tror på dyrevelfærden og at det kan smages i kødet!
Vores grøntsager er også 100% økologiske og lavet fra frost, for på den måde bevares vitaminer og mineraler samt friskheden i grøntsagerne.

Tilberedning: Kloster-Hede produkter tilberedes direkte fra frost uden optøning. Skal opvarmes til 75 grader før spisning.