Kloster-Hede Øko Grillpølser med bacon og ramsløg

Gode ​​og rene råvarer og med en smag af kvalitet

Nyhed

Kloster-Hede Øko Grillpølser med bacon og ramsløg er glutenfrie og indeholder ingen e-nr. men har gode proteiner, vitaminer og vigtige næringsstoffer. Med vores fordeling af kød & grønt opnår man en velsmagende Grillpølser med 9,7% fedt pr. 100g. Nettovægt 70g. pr. pølse.

Vi har valgt at bruge den saltet og tørret bacon for at kunne fastholde den lave fedt %,
Den tørret bacon tilfører Grillpølsen en lækker røget smag, som sammen med ramsløget efterlader undertoner af det nordiske køkken.

Sundhed & bæredygtighed
Hos Kloster-Hede har vi fokus på sundhed og bæredygtighed, derfor er vores produkter økologiske og med 100% naturligt indhold, ingen E-Nr. eller andre tilsætningsstoffer.

Vores kød er fra danske økologiske gårde, hvor dyrene får masser af motion samt en langsom vækst, og så er de selvfølgelige medicinfrie, for vi tror på dyrevelfærden og at det kan smages i kødet!
Vores grøntsager er også 100% økologiske og lavet fra frost, for på den måde bevares vitaminer og mineraler samt friskheden i grøntsagerne.

Tilberedning: Kloster-Hede produkter tilberedes direkte fra frost uden optøning. Skal opvarmes til 75 grader før spisning.