Kloster-Hede grillpølser

207 kcal pr. 100g

Kloster-Hede´s pølser er på 80 gram. Indeholder 50% dansk kød og 44% dansk grøntsager, er laktosefri og indeholder ingen e-nr., men gode proteiner, vitaminer samt vigtige næringsstoffer, så man opnår en lækker velsmagende pølse med 12% fedt pr. 100g.

Hos Kloster-Hede har vi ikke kun fokus på den gode smag, men også sundhed og bæredygtighed, derfor er alle vores produkter helt UDEN E-NUMRE.

Vores kød er købt af danske landmænd, da dansk kød er blandt EU’s mest klimaeffektive. Vores grøntsager er ligeledes købt af danske landmænd, da vi på den måde kan opnå friskere grøntsager, som generelt vil indeholde færre sprøjtemidler end udenlandske grøntsager. På den måde er vi med til at støtte det konventionelle landbrug, samtidig med at vi er med til at sætte et lavere CO2 aftryk.

Pølserne steges direkte fra frost ved svag varme og vendes oftest.

Skal opvarmes til 75° før spisning.