Kloster-Hede bøffen

168 kcal pr. 100g

Kloster-Hede bøffen indeholder proteiner, vitaminer og vigtige næringsstoffer og med 49% kød, 39% grøntsager og 11% kartoffel, opnår man en super lækker velsmagende hakkebøf med 6,9% fedt pr. 100g. Nettovægt 180 gram pr. bøf.

Hos Kloster-Hede har vi fokus på sundhed og bæredygtighed, derfor er alle vores produkter helt uden E-NR.

vores kød er købt af danske landmænd, da dansk kød er blandt EU’s mest klimaeffektive.
Vores grøntsager er ligeledes købt af danske landmænd, da vi på den måde kan opnå friskere grøntsager, og de vil generelt indeholde færre sprøjtemidler end udenlandske grøntsager, og så reducerer vi CO2udledningen via kortere transport.

Tilberedning:
Kloster-Hede bøffen skal steges direkte fra frost. Brun og steg bøffen på en
forvarmet pande med lidt olie eller andet fedtstof. Bøffen kan med fordel steges
færdig i en ovn ved 180 grader.
Velegnet til grill – også direkte fra frost
Bøffen gennemsteges til midten er min. 75 grader.
Kloster-Hede anbefaler, at lade bøffen stå og trække lidt ekstra så teksturen i fasen samler sig.