Med smagen i fokus!

Kan god samvittighed smage godt.

Det spørgsmål stillede Michael Klosterman sig selv under et madlavnings kursus, hvor snakken gik på fremtiden og kunstigt fremstillet kød.

”Hvad gør vi når vi gerne vil sætte tænderne i en god bøf, og samtidig belaste milijøet mindre?

Kan vi skære ned på kødet uden at skære det helt væk?

Kan vi forene kødets gode smag og konsistens med grøntsager?

Kan vi undgå brugen af E-NR i vores madprodukter?

Kan vi gøre bæredygtig mad til et nemt og dermed realistisk valg i hverdagen?”

Med de spørgsmål påbegyndte Michael Klostermann en kamp om at finde en recept på at kunne lave lækre og velsmagende produkter, som ville kunne hjælpe os med at have kød på bordet i fremtiden. Sammen med kokke og slagtermestre var Michael igennem utallige kombinationer af kød og grøntsager, indtil et resultat endelig tog form.

Kloster-Hede produkterne er alle lavet af enten 100% økologiske- eller 100% dansk råvarer og alle kødprodukterne er med næsten lige dele kød og grønt samt INGEN E-NR.

Alle produkter opbevares på frost og tilberedes også direkte fra frost til grill eller pande, for at opnå en længere holdbarhed, så vi på den måde kan være med til at formindske madspild.

Se vores udvalg og shop vores produkter her.

Med smagen i fokus og det hedder Kloster-Hede

Fremtiden har vi fokus på

Kloster-Hede har vagt at bruge plastemballage og pap til vores emballage da de er genanvendelige.

Grøntsager

Flere grøntsager ind i hverdagen til kræsne børn og teenagere

Omtanke

Med danske lokale råvarer undgår du lang transporttid

Både-og

Kød og grønt i et

Glutenfrie produkter

Kloster-Hede Økologiske Grillpølser er glutenfrie og indeholder INGEN E-NR.

INGEN E-NR:

Kloster-Hede produkterne er på frost for på den måde opnår vi en lang holdbarhed og samtidig undgår vi brugen af E-NR.

Det gode ved Kloster-Hedes frost produkter er at de går direkte fra frost til pande – UDEN OPTØNING!