Kloster-Hede pølseret med hvidkål, spinat og svampe
Det sunde alternativ med KUN 233 kcal

Det super gode ved Kloster-Hede-produkter er på de kan tages direkte fra fryseren og tilberedes uden optøning. Et stort plus efter min mening.

Til denne ret med 4 kuverter skal du bruge:

  • 1 pakke Kloster-Hede Brunch Pølser (direkte fra frost)
  • 2 stk. løg
  • 1 stk. hvidkål
  • 500 gram baby spinat
  • 250 gram champignon
  • 1 lille bundt persille
  • 2 spsk. karry
  • Kokos olie eller anden olie til stegning
  • Salt og peber

Vejledning

Snit hvidkål i strimler. Vask champignon og skær dem i ¼.
Skyl spinaten og lad den dryppe af mens du piller løg. Skær dem i halve ringe.
Kom olie på en pande og varm langsomt op. Når olien er varm, kommer du karry på og rister det af.
Tag Kloster-Hede Brunch Pølser direkte fra frost og steg dem let, herefter kommer du hvidkål, løg og champignon på og lader dem stege med på panden til det er mørt.
krydder med salt og peber og vend babyspinaten i.
Server med hakket persille.
Kcal pr. kuvert 233

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os