Kloster-Hede Pariserbøf med hjemmelavet pickles

Når sundhed betyder noget! kun 552 kcal pr. pers.

Til denne ret skal du bruge:

Antal kuverter: 4

  • 4 stk. kloster-Hede bøffer (direkte fra frost)
  • 250 gram hytteost
  • 1 lille gulerod
  • 1 lille pastinak
  • 1 lille knold blomkål
  • 1 lille knold broccoli
  • 1 Rødt æble f.eks. Pink Lady
  • 1 stor rødbede
  • 4 spsk. kapers
  • 4 spsk. peberrod
  • 4 stk. æggeblommer
  • 4 skiver rugbrød
  • 2 spsk. sukker
  • 2 dl. vand
  • 2 dl. eddike
  • Karry
  • Oregano
  • Salt og peber
  • Rapsolie til at stege i

Vejledning

Skræl alle grøntsager og skær dem i tern. Æblet kan skæres i tern med skræl
Rødbede for sig selv, så de ikke farver de andre grøntsager.
Kog rødbeden i 2 dl. Vand, 2 dl. eddike og sukker. Du kan evt. regulere mængden som det bedst passer dig.
Kog de sidste grøntsager i koldt letsaltet vand, til de er al dente.
Når grøntsagerne er afkølet, blandes de i hytteosten sammen med æblet, med undtagelse af rødbeden.
Smag til med salt, peber, karry og oregano.
Steg bøfferne direkte fra frost og rist rugbrødet. Kan ristes på panden eller i brødristeren.
Server bøffen på det ristede rugbrød med din sunde pickles, kapers, peberrod, rødbeder samt æggeblomme.

Kloster-Hede Pariserbøf med hjemmelavet pickles indeholder kun 552 kcal pr. pers. – og så smager det er mums.

Rigtig god fornøjelse.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os