Kloster-Hede hotdog med chilisalsa

Den nemme men smagfulde hotdog, til dig der godt kan lide lidt ekstra

Til denne ret skal du bruge:

Antal kuverter: 4

  • 4 stk. Kloster-Hede Øko Grillpølse med chili
  • 1 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 3 store tomater
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1-2 friske chilier (tilpasses selv alt efter behov)
  • ½ blomkålshoved
  • Salt og peber
  • 4 stk. pølsebrød
  • Olie til stegning

Vejledning

Hak løg, hvidløg og blomkål fint, kom dem i en gryde og sauter i neutral olie.
Hak tomater og chili groft, tilsæt dem i gryden sammen med tomatpuré og lad salsaen koge til det konsistensen er jævn.
Smag til med salt og peber.
Varm pølsebrødet og flæk dem på langs, kom derefter grillpølserne i og fordel salsaen henover hotdog’en.
Vil du gerne have din Chili hotdog med ekstra stærk, så drys med friskhakket chili og løgringe.

God fornøjelse

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os