Kloster-Hede hotdog griller med bacon, ramsløg og mango salsa

Forår og hotdog – Smagen af det gode

Til denne ret skal du bruge:

Antal kuverter: 4

  • 4 stk. Kloster-Hede Øko Grillpølser med bacon og ramsløg
  • 1-2 mango
  • 1 stk. chili rød
  • 2 stk. skalotteløg
  • 1 spsk. oregano
  • 1-2 stk. spsk. akaciehonning
  • 1 lille spidskål
  • 1 spsk. florsukker
  • 2 spsk. grov sennep
  • 1 stk. æble
  • 3 spsk. cashews nødder
  • 4 stk. pølsebrød
  • Salt og peber
  • Olie og smør til stegning

Vejledning

Skræl mangoen og skær den i grove tern. Pil skalotteløg og hak dem fint.
Del chilien på langs og fjern kernerne. Ønsker en stærk mango salsa, skal du beholde kernerne i chilien. Skær chilien i lange tynde strimler.
Varm lidt olie langsomt op i en gryde, kom skalotteløg ved og sauter til de er klare.
Tilsæt mango, chili, honning og oregano og lad det koge godt igennem.
Smag til med salt og peber. Koges til konsistensen er passende.
Imens mangoen står og koger ind, tager du en pande, varmer lidt olie og tilsætter lidt smør når olien er varm. Skru ned for panden, kom pølserne på direkte fra frost og vend jævnligt.
Imens snittes spidskålen i strimler og lidt groft salt tilsættes. Vend kålen i en skål.
Sæt kålen til hvile, mens du bruner dine Cashews nødder på en tør pande.
Skær dit æble i fine tern.
Kom florsukker, sennep, hakkede Cashews nødder og æbler i skål med kålen og rør salaten sammen.
Smag til med peber, evt. ekstra salt.
Pølsebrødene varmes og skæres på langs.
Kom pølsen i brødet og tilsæt din mango salsa. Hotdoggen serveres med spidskål salaten.

God fornøjelse

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os