Kloster-Hede Brunchpølser med æbler, løg

Det super gode ved Kloster-Hede produkter er at de kan tages direkte fra fryseren og tilberedes uden optøning. Et stort plus efter min mening.

Til denne ret skal du bruge:

  • Antal kuverter: 4
  • 8 stk. Kloster-Hede Brunchpølser
  • 4 skiver Rugbrød
  • 4 store eller 8 mindre skiver Ålerøget skinke
  • 2 æbler
  • 2 løg
  • Ærteskud
  • Olie
  • Smør

Vejledning

Kom en pande på komfuret og varm olien op, når olien er varm kommes smør på.

Tag pølserne direkte fra fryseren og steg ved middel varme.

Skræl løgene og skær æblerne i både og steg dem sammen med løg, ved svag varme i smør. Husk at krydre med salt og peber.

Anret skinken på rugbrød og anret med løg, æbler og pynt med ærteskud.

Retten kan også laves uden skinke.

Istedet anrettes på rugbrød æbler og løg som pyntes med ærteskud og ekstra pølser.

Jeg bruger 4 stk. pølser pr. Kuvert når det ikke er skinke.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os