Kloster-Hede bøffen med hytteost-salat og rødbede

 Det sunde alternativ med kun 403 kcal pr. portion

Til denne ret skal du bruge:

  • 1 rødbede
  • 1 løg
  • 2 små peberfrugter
  • Citronskal fra ½ citron
  • 1-2 hvidløg
  • 1 spsk. hytteost
  • Kokos olie eller anden olie til stegning
  • Salt og peber
  • Frisk rosmarin

Vejledning

Kom rødbederne i en gryde med koldt vand og lidt salt. Kog dem til de er møre.
Kom rødbederne i koldt vand med det samme, så du fjerner varmen fra dem. Når rødbederne for et chok af det kolde vand, vil du kunne pille rødbedeskrallen af med et lille vrid med hænderne.

Skær rødbederne i tern og bland rødbederne med hytteosten samt den friske skårne timianer.
Husk at krydre med salt og peber.
Mens panden med olie på, varmes langsomt op, piller du løget og skær i halve ringe samt fjerner kernerne på peberfrugten og skær enderne af.
Tag Kloster-Hede Bøffen direkte fra frost og begynd stegning når olien er varm.
Når du vender bøffen, kommer du løg samt de små peberfrugter på panden.
Krydder med salt og peber på begge sider og når bøffen er færdigstegt, river du citronskal og hvidløg henover.
Server bøffen med de stegte løg og hytteost-salaten med rødbederne.
Pynt til sidst med rosmarin.

Rigtig god fornøjelse.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os