Svensk pølseret

Antal personer: 4

Ingredienser

  • 4 stk. Kloster-Hede Store Grillpølser
  • 700 g kartofler
  • 1 løg, finthakket
  • 5 mellem store gulerødder
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk paprika
  • 140g tomatpure
  • 3 dl. mælk
  • Salt og peber efter smag

Tilbehør:

  • Broccoli og Cherrytomat

Tilberedning

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern og kog dem.
  2. Finhakket løg og hvidløg svitses i olie.
  3. Tilsæt gulerod som er skåret i skiver og lad det simre i fem minutter.
  4. Skær pølserne som tages direkte fra frost i skiver af ca. 1½ cm og tilsæt dem sammen med paprika, tomatpuré og mælk. Lad retten koge i fem minutter, og vend de kogte kartofler på panden.
  5. Giv retten et opkog og smag til med salt og peber.
  6. Pynt med persille eller purløg.
  7. En nem pølseret, hvor du kan skifte grøntsagerne ud alt efter årstiden, så du på den måde vil kunne handle lokalt, og med de grøntsager vi dyrker i Danmark

OBS! Kloster-Hede Store Grillpølser indeholder 50% dansk kød & 44% danske grøntsager og absolut ingen former for E-NUMRE!

Pølsen indeholder KUN 12% fedt pr. pølse.

Kloster-Hede – smagen af luksus.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os