Sund, nem og kalorielet hverdagsmad med Kloster-Hede, kun 375 kcal pr. pers.

Antal personer: 4

Ingredienser

  • 8 stk. Kloster-Hede Øko Luksus Deller
  • 400 g kartofler
  • 400 g broccolibuketter fra frost
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk revet ingefær
  • 1 tsk salt
  • 1 knivspids peber
  • 1 spidskål

 

Tilberedning

Skær broccoli og kartofler i mindre stykker.
Kog først kartoflerne i 5 minutter. Tilsæt derefter broccolien og lad dem kog videre i 20 min. Både broccoli og kartofler skal være helt gennem kogte og bløde.

Imens grøntsagerne passer sig selv, varmer du en pande op med fedtstof. Kloster-Hede Øko Luksus Deller tages direkte fra frost til pande, brun dem på begge sider og lad dellerne simre mens du laver grøntsagerne færdige.

Fjern de yderste blade fra spidskålen, og skær kålen i 4 kvarte på den lange led. Læg spidskålen i en sauterepande med 4 cm letsaltet kogende vand og damp kålen under låg i 4-6 minutter, så den stadig har lidt bid.

Når kartofter og broccolien er færdig kogte, hælder du vandet fra.
Tilsæt hvidløg og ingefær. Mos færdig med et piskeris og smag til med salt og peber.

Skal retten være knap så kalorielet, kan der kommet smør i mosen

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os