Pizza på den sunde og lækre måde med Kloster-Hede’s fedtfattige Brunchpølser

Antal personer: 4

Ingredienser

Pizzadej:

  • 25 g gær
  • 4 dl lunken vand
  • 1 tsk salt
  • 1 squash (ca. 75g)
  • 1 spsk olie
  • 600 g hvedemel (skal pizzaen være sundere, så brug: 200 g grahamsmel og 200 g speltmel og 200 g hvedemel) og lidt ekstra til når dejen skal rulles ud.

Pizza fyld:

  • 1-2 poser Kloster-Hede Brunchpølser
  • 2 stk peberfrugter
  • 1 bakke champignon
  • 1 dåse/karton tomatsovse
  • En pose Cheasy revet pizzaost

Topping:

  • 1-2 håndfulde Grønkål, et bundt persille og et bundt basilikum

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 250 – 275 grader
  2. Opløs gæren i lunkent vand
  3. Tilsæt salt og revet squash
  4. Tilsæt melet lidt ad gangen, mens du rører i dejen
  5. Lav en lille hulning midt i dejen, hvor olien hæles i
  6. Ælt nu dejen godt sammen og sæt den til hævning ca. 60min.
  7. Del dejen i 4 lige store dele
  8. Drys mel på bordet og på kagerullen, brug gerne godt med mel på bordet så dejen ikke hænger fast
  9. Rul dejen ud til tynde pizzabunde
  10. Forvarm pizzaerne, så de bliver sprøde i kanten, ca. 8-10 min ved 250-275 grader. Sæt derefter oven på 200 grader

Nu skal pizzaen laves og her sætter kun fantasien grænser. En af vores forslag er følgende:

  1. Fordel tomatsaucen på bundene, drys derefter osten på.
  2. Skær pølserne over på midten. Champignonerne og peberfrugten skæres i tynde skriver og fyldet fordeles. Hak grønkålen, persille og basilikum og drys det hen over pizza.
  3. Bag pizzaerne i 10-15 minutter ved 200 grader, eller til osten er gylden og topping er sprød.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os