Økologiske grillmenu

Antal personer: 4

Ingredienser

  • Kloster-Hede Grillpølser
  • 4 stk. majs
  • 1 – 2 bundt radiser
  • 1 kg nye danske kartofler
  • 3 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt purløg
  • 4 spsk. Mayonnaise, gerne Hellmann`s
  • 4 spsk. cremefraiche
  • 2 spsk. Æbleeddike el.lign.
  • Sukker
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Skrub/pil kartoflerne og kom dem derefter i letsaltet vand. Bring kartoflerne i kog, skru ned indtil de koger let og lad dem koge i ca. 10 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra og skær kartoflerne i små stykker og stil dem til afkøling.
  2. Hak løg, hvidløg og purløg. Bland mayonnaisen, creme fraiche og eddike og smag til med sukker, salt og peber. Blandingen må gerne være lidt sur/sød/salt i smagen. Vend forsigtigt de kolde kartofler i.
  3. Grill pølserne direkte fra frost på let forvarme pande og vend dem ofte.

Som tilbehør: radiser, brød og grillet majs.

Kloster-Hede – smagen af en til!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os