Kloster-Hede bøffer med stegte grøntsager og kartofler

Antal personer: 4

Ingredienser

  • 4x Kloster-Hede Bøffer
  • 3x gulerod
  • 1x rødløg
  • 1x porre
  • 3x bladselleri stænger
  • 1x rød peber
  • 2x persillerod
  • 2x spsk. smør el. olie
  • 1x spsk. paprika (gerne med top)
  • 1x tsk. groft salt
  • 1x tsk. groft peber/peber mix
  • En lille bundt persille

Tilberedning

  1. Kloster-Hede Bøfferne steges direkte fra frost. Brunes på panden og steges færdige i ovnen.
  2. Brug gerne et stegetermometer. Færdige ved 75 grader.
  3. Alle grøntsager rengøres og skæres i strimler. Grøntsagerne steges i smør eller olie på en meget varm pande.
  4. Krydres med salt, peber & paprika.
  5. Grøntsagerne kommes over sportsbøfferne.
  6. Pynt med persille, og server med små, kogte kartofler med skræl.

OBS! Kloster-Hede Bøffen indeholder KUN 6,9% fedt, så her kan du godt tillade dig at tage to gange!

Bøffen er rig på vitaminer og mineraler og indeholder KUN 210 kcal pr. bøf.

Kloster-Hede – smagen af luksus

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os