Hjemmelavet pariserbøf med Kloster-Hede bøf

Ingredienser

  • Kloster-Hede Bøf
  • Syltede rødbeder, skåret i tern
  • Rå æggeblomme
  • Kapers
  • Løg
  • Revet peberrod
  • Blandet salat
  • Toastbrød

Tilberedning

  1. Steg bøffen direkte fra frost i smør eller olie på en varm pande
  2. Rist brødet til det er gyldenbrunt og sprødt
  3. Anret pariserbøffen på en tallerken på en bund af blandet salat
  4. Skær løget i tynde skiver og rødbeden i fine tern. Kom dem ovenpå Pariserbøffen sammen med æggeblommen.

OBS! Kloster-Hede Bøffen indeholder KUN 6,9% fedt og samtidig rig på vitaminer og mineraler.

Bøffen indeholder KUN 210 kcal pr. bøf.

Kloster-Hede – smagen af luksus

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os