• Store Grillpølser

Kloster-Hede´s Store Grillpølser er på 100 gram pr. pølse. Pølsen indeholder proteiner, vitaminer og vigtige næringsstoffer og med 50% kød & 44% grøntsager opnår man en sund, super lækker og fedtfattige pølse med KUN 12% FEDT pr. 100g.

Hos Kloster-Hede har vi ikke kun fokus på den gode smag, men også sundhed og bæredygtighed, derfor har vores produkter INGEN E-NUMRE og alle er med lav fedt%.

Vores kød er købt af danske landmænd, da dansk kød er blandt EU’s mest klimaeffektive. Vores grøntsager er ligeledes købt af danske landmænd, da vi på den måde kan opnå friskere grøntsager, som generelt vil indeholde færre sprøjtemidler end udenlandske grøntsager. På den måde er vi med til at støtte det konventionelle landbrug, samtidig med at vi er med til at sætte et lavere CO2 aftryk.

Pølserne steges direkte fra frost ved svag varme og vendes oftes