God samvittighed smager bare bedre!

Kan god samvittighed smage godt, og hvad skal der til for at det bliver så sundt som vi synes muligt?

Det spørgsmål stillede Michael Klosterman sig selv under et madlavningskursus, hvor snakken gik på fremtiden og kunstigt fremstillet kød.

Hvad gør vi når vi gerne vil sætte tænderne i en god bøf, uden at få dårlig klimasmag i munden?

Kan vi skære ned på kødet uden at skære det helt væk?

Kan vi forene kødets gode smag og konsistens med grøntsagernes vitaminer og klimavenlighed?

Kan vi undgå brugen at E-NR i vores madprodukter?

Kan vi gøre sund og bæredygtig mad til et nemt og dermed realistisk valg i hverdagen?

Med de spørgsmål påbegyndte Michael Klostermann en kamp om at finde en recept på at kunne lave lækre og velsmagende produkter, som ville kunne hjælpe os med at have kød på bordet i fremtiden. Sammen med kokke og slagtermestre var Michael igennem utallige kombinationer af kød og grøntsager, indtil et resultat endelig tog form.

Kloster-Hede produkterne er alle er lavet af 100% dansk kød og 100% danske grøntsager. Ingen E-NR. og kun rene råvarer…

Alle produkter opbevares på frost og tilberedes også direkte fra frost, for at gøre hverdagsretterne så nemme og sunde som muligt.

Som en sidste ting skulle Kloster-Hede produkterne selvfølgelig testes, og hvem ville være bedre end unge sportsfolk. Produkterne blev testet og endnu engang rettet til, indtil et mesterligt resultat var nået. Deres dom var klar:

God samvittighed smager bare bedre, og det hedder Kloster-Hede.

• Klimavenligt
    Friske danske grøntsager og godt dansk kød, forarbejdet af danske slagtermestre

• Nemt
    Læg Kloster-Hede Sportsbøf eller pølse direkte fra frost på panden/grillen, og spis fedtfattigt og bæredygtigt med kort tilberedningstid