Pizza på den sunde og lækre måde med Kloster-Hede’s fedtfattige Brunchpølser

Antal personer: 4

Ingredienser:
Pizzadej:

25 g gær
4 dl lunken vand
1 tsk salt
1 squash (ca. 75g)
1 spsk olie
600 g hvedemel (skal pizzaen være sundere, så brug: 200 g grahamsmel og 200 g speltmel og 200 g hvedemel) og lidt ekstra til når dejen skal rulles ud.

Pizza fyld:

1-2 poser Kloster-Hede Brunchpølser

2 stk peberfrugter

1 bakke champignon

1 dåse/karton tomatsovse

En pose Cheasy revet pizzaost

Topping:

1-2 håndfulde Grønkål, et bundt persille og et bundt basilikum

Tilberedning:

Tænd ovnen på 250 – 275 grader

Opløs gæren i lunkent vand
Tilsæt salt og revet squash
Tilsæt melet lidt ad gangen, mens du rører i dejen

Lav en lille hulning midt i dejen, hvor olien hæles i

Ælt nu dejen godt sammen og sæt den til hævning ca. 60min.

Del dejen i 4 lige store dele
Drys mel på bordet og på kagerullen, brug gerne godt med mel på bordet så dejen ikke hænger fast
Rul dejen ud til tynde pizzabunde

Forvarm pizzaerne, så de bliver sprøde i kanten, ca. 8-10 min ved 250-275 grader. Sæt derefter oven på 200 grader

Nu skal pizzaen laves og her sætter kun fantasien grænser. En af vores forslag er følgende:

Fordel tomatsaucen på bundene, drys derefter osten på.

Skær pølserne over på midten. Champignonerne og peberfrugten skæres i tynde skriver og fyldet fordeles. Hak grønkålen, persille og basilikum og drys det hen over pizza.

Bag pizzaerne i 10-15 minutter ved 200 grader, eller til osten er gylden og topping er sprød.

OBS!

Med Kloster-Hede´s kalorielette pølser er det okay at tage flere gange, da pølserne KUN indeholder 12% fedt og er med 50% dansk kød & 44% danske grøntsager og absolut ingen former for E-NUMRE.

Kloster-Hede - smagen af gode råvarer

Pizza på den sunde og lækre måde med Kloster-Hede’s fedtfattige Brunchpølser Pizza på den sunde og lækre måde med Kloster-Hede’s fedtfattige Brunchpølser