Kalorielet grillmenu

• 1 bundt purløg
  • 4 spsk. Mayonnaise, gerne Hellmann`s
  • 4 spsk. cremefraiche
  • 2 spsk. Æbleeddike el.lign.
  • Sukker
  • Salt og peber

Tilberedning:

Skrub/pil kartoflerne og kom dem derefter i letsaltet vand. Bring kartoflerne i kog, skru ned indtil de koger let og lad dem koge i ca. 10 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra og skær kartoflerne i små stykker og stil dem til afkøling.

Hak løg, hvidløg og purløg. Bland mayonnaisen, creme fraiche og eddike og smag til med sukker, salt og peber. Blandingen må gerne være lidt sur/sød/salt i smagen. Vend forsigtigt de kolde kartofler i.

Grill Sportspølserne på let varme og vend dem ofte. Sportspølserne kan komme direkte på grillen fra frost, men man opnår bedst og nemmest et super resultat når pølserne er optøet.

Som tilbehør: radiser, brød og grillet majs.

OBS!

Kloster-Hede´s Sportspølse indeholder KUN 127 kcal pr. pølse…  så her kan du godt tillade dig at tage to gange!

Sportspølsen indeholder 50% kød & 50% grøntsager. Er lavet af 100% danske råvarer og absolut ingen former for E-NUMRE!

Sportspølsen er rig på vitaminer og mineraler og indeholder KUN 9,5% fedt pr. pølse.

Kloster-Hede - smagen af luksus 😊

Kalorielet grillmenu