Let grillmenu med Kloster-Hede´s kalorielette Sportsbøf

• Hasselnødder
  • honning

Tilberedning:

Sportsbøffen brunes på en grill, brug gerne et stegetermometer. Bøffen er færdig ved 75 grader.

Skær hasselnødderne i grove stykker og opvarm en pande med honning, tilsæt nødderne når honningen er fyldende. Nødderne er færdige når de er let gyldne og er blevet til en letter klisteret masse. Fordel nødderne på et stykke bagepapir til afkøling.

Vask og del peberfrugten i to stykker. Fjern kerner og de hvide "vægge" på inderside.  De grillede peberfrugter er færdige når de begynder at tage farve. Drys evt. peberfrugten med lidt flagesalt.

Skyl den blandede salat og sukkerærterne godt og lad det afdrype.

Parmesan skæres i flager (her kan en kartoffelskræller bruges) og fordeles over salaten, til sidst drysses nødderne ud over salaten.

Sportsbøffen, peberfrugten og salaten er nu klar til servering.

OBS!

Kloster-Hede´s Sportsbøf indeholder KUN 3% fedt, så her kan du godt tillade dig at tage to gange!

Sportsbøffen er rig på vitaminer og mineraler og indeholder KUN 210 kcal pr. bøf.

Velbekomme 😊

Let grillmenu med Kloster-Hede´s  kalorielette Sportsbøf