Let grillmenu med Kloster-Hede´s kalorielette bøf

Lækket, sundt og Kalorielet

Ingredienser:

• Kloster-Hede Bøf
  • Peberfrugt
  • blandet salat
  • sukkerærter
  • parmesan
  • Hasselnødder
  • honning

Tilberedning:

Kloster-hede Bøffen steges direkte fra frost. Brun bøffen på en grill, brug gerne et stegetermometer. Bøffen er færdig ved 75 grader.

Skær hasselnødderne i grove stykker og opvarm en pande med honning, tilsæt nødderne når honningen er fyldende. Nødderne er færdige når de er let gyldne og er blevet til en letter klisteret masse. Fordel nødderne på et stykke bagepapir til afkøling.

Vask og del peberfrugten i to stykker. Fjern kerner og de hvide "vægge" på inderside.  De grillede peberfrugter er færdige når de begynder at tage farve. Drys evt. peberfrugten med lidt flagesalt.

Skyl den blandede salat og sukkerærterne godt og lad det afdrype.

Parmesan skæres i flager (her kan en kartoffelskræller bruges) og fordeles over salaten, til sidst drysses nødderne ud over salaten.

Kloster-Hede Bøffen, peberfrugten og salaten er nu klar til servering.

OBS!

Kloster-Hede Bøffen indeholder KUN 6,9% fedt, så her kan du godt tillade dig at tage to gange!

Bøffen er rig på vitaminer og mineraler og indeholder KUN 210 kcal pr. bøf.

Kloster-Hede - smagen af en til!

Let grillmenu med Kloster-Hede´s  kalorielette bøf