menu button
Hjemmelavet pariserbøf med Kloster-Hede bøf

Lækker hjemmelavet pariserbøf med Kloster-Hede Bøf

Serveringstip til Pariserbøf

Ingredienser:
Kloster-Hede Bøf
Syltede rødbeder, skåret i tern
Rå æggeblomme
Kapers
Løg
Revet peberrod
Blandet salat
Toastbrød

Tilberedning:
Steg bøffen direkte fra frost i smør eller olie på en varm pande
Rist brødet til det er gyldenbrunt og sprødt
Anret pariserbøffen på en tallerken på en bund af blandet salat

Skær løget i tynde skiver og rødbeden i fine tern. Kom dem ovenpå Pariserbøffen sammen med æggeblommen.

 

OBS!

Kloster-Hede Bøffen indeholder KUN 6,9% fedt og samtidig rig på vitaminer og mineraler.

Bøffen indeholder KUN 210 kcal pr. bøf.

Kloster-Hede - smagen af luksus 

Hjemmelavet pariserbøf med Kloster-Hede Sportsbøf