Kloster-Hede´s super lækre gourmet hotdogs med hjemmebagt brød

Sunde toppings og Kloster-Hede´s super lækre gourmet hotdogs med hjemmebagt brød. 8 stk. Kloster-Hede Grillpølser.

Tips til bagning og toppings

Hjemmebagte hotdogs brød. 8 stk.

1½ dl vand (lillefingervarmt)
25 g. gær
1 tsk salt, 1 æg, 1½ tsk olie
50 gr fuldkornshvedemel (kan erstattes af hvedemel)
250 gr hvedemel (+ ekstra til æltning)

Fremgangsmåde
Start med at opløse gæren i lunken vand.
Tilsæt salt og æg. Melet røres i lidt af gangen og ælt dejen godt sammen.
Lav en lille hulning midt i dejen, hvor olien hæles i.
Ælt dejen godt sammen og sæt den til hævning ca. 60min.

Tag dejen ud på bordet og tril den til 8 pølsebrød – husk at brødene vokser til dobbelt størrelse under bagningen. Læg pølsebrødene på en bageplade, beklædt med bagepapir med et par centimeters afstand, så de kan vokse sammen under bagningen. Hotdogs brødene skal nu efterhæve ved damp i en slukket ovn. Stil et fad med kogende vand (ca. ½ liter) i bunden af ovnen og luk ovnlågen. Lad hotdogs brødene hæve i dampen i ca. 30 minutter

Tag bagepladen og fadet med vand ud af ovnen, og varm derefter ovnen op til 200 grader (i varmluftsovn). Sæt hotdogs brødene tilbage i ovnen og bag dem ved 200 grader i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøles på bageristen.

Steg Kloster-Hede Grillpølserne direkte fra frost og ved svag varme på en forvarmet pande. Vend dem ofte.

Toppings:

Grillet gul peberfrugt
Ristede løg
Agurk
Grønkål og iceberg salat

Hjemmelavede syltede rødløg / Kog 2 dl. Eddike og 1 dl. Sukker. skræl 2 løg og skær dem i tynde skriver. Læg skrivende i en skål med eddikelagen og Stil det til køl i minimum en time før det tages i brug.

OBS!

Kloster-Hede Grillpølser er på 80 gram og indeholder KUN 12% fedt...  Så her kan du godt tillade dig at tage to gange!

Grillpølsen indeholder 50% dansk kød & 44% danske grøntsager og absolut ingen former for E-NUMRE!

Kloster-Hede - smagen af luksus 😊

Kloster-Hede´s super lækre gourmet hotdogs med hjemmebagt brød