menu button
Kloster-Hede bøffer med stegte grøntsager og kartofler

Kloster-Hede Bøffer, stegte grøntsager og kartofler

Antal personer: 4

Ingredienser:

4x Kloster-Hede Bøffer
3x gulerod
1x rødløg
1x porre
3x bladselleri stænger
1x rød peber
2x persillerod
2x spsk. smør el. olie
1x spsk. paprika (gerne med top)
1x tsk. groft salt
1x tsk. groft peber/peber mix
En lille bundt persille

Tilberedning:
Kloster-Hede Bøfferne steges direkte fra frost. Brunes på panden og steges færdige i ovnen.
Brug gerne et stegetermometer. Færdige ved 75 grader.
Alle grøntsager rengøres og skæres i strimler. Grøntsagerne steges i smør eller olie på en meget varm pande.
Krydres med salt, peber & paprika.
Grøntsagerne kommes over sportsbøfferne.
Pynt med persille, og server med små, kogte kartofler med skræl.

 

OBS!

Kloster-Hede Bøffen indeholder KUN 6,9% fedt, så her kan du godt tillade dig at tage to gange!

Bøffen er rig på vitaminer og mineraler og indeholder KUN 210 kcal pr. bøf.

Kloster-Hede - smagen af luksus 

Sportsbøf, steget grøntsager og kartofler Kloster-Hede bøffer med stegte grøntsager og kartofler