Kloster-Hede - Smagen af luksus!

Kloster-Hede bøffer og pølser er lavet af 100% dansk kød & grøntsager, INGEN tilsætningsstoffer eller E-NR

Vil du spise bæredygtigt og sundt, selvom du elsker kød?  Så vælg Kloster-Hede!
Med vores fordeling af kød og grøntsager skærer vi ned på kødet, og skruer op for grøntsagerne.

Kloster-Hede bøffen har KUN 6,7% fedt og Kloster-Hede pølserne har KUN 12% fedt.

Det vil kort sagt sige at alle vores produkter er med lavt fedt%, lavt indhold af sukker og salt, og med masser af kostfibre.

Samtidig er vores kød & grøntsager produceret af 100% danske råvarer, for hos os handler bæredygtighed og sundhed om andet og mere end mængden af kød.

Det handler fx også om at reducere transport og bruge råvarer, der er fremstillet på en god og klimaeffektiv måde.

Derfor bruger vi udelukkende danske råvarer i vores kød & grøntsager – og kun det!

Ingen E-numre eller andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Vores produkter er alle lavet af kød & grøntsager, som gør det let og overskueligt at vælge kalorielet, sundt, lækkert og bæredygtigt - helt uden at sige farvel til livretterne og den gode smag.

Det er ikke enten kød eller grøntsager.

Det er både-og.
Og meget mere!

• Få fokus på

-Sundere madvaner
    -Bæredygtighed
    -Danske madvarer

• Kød / Grønt

Lad os sammen gøre en forskel

• Lav din mad nemt & hurtigt

-Kort tilberedningstid
    -Flere grønsager ind i hverdagen
    -Lækker kødsmag

Hos Kloster-Hede er vi bæredygtige både på kød og grøntsager

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker gode råd.